سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کوروش کبیر
سودمندترینِ گنج ها، دوستی دل هاست . [امام علی علیه السلام]
  • توصیه هایی به پشت میز نشین ها (پنج شنبه 87/10/26:: 8:45 عصر)
  • رضا زایر محمدی
  • محققان ژاپنی معتقدند کارمندانی که روزانه بیش از ? ساعت پشت میز می نشینند گرفتار عوارضی مانند خواب آلودگی و اضطراب می شوند و این دو مورد زمینه را برای دردهای عضلانی و یا پرخوری فراهم می آورند. وانگهی کارمندان پشت میزنشین هم که رژیم می گیرند همگی یک مساله مشترک دارند و آن این که چگونه ممکن است در حالی که تمام روز در برابر کامپیوتر نشسته اند وزن خود را کاهش دهند؟ با همه این حرف ها کنترل وزن به سادگی یک معادله ریاضی است. برای کاهش وزن شما باید بیشتر از آنچه که کالری به دست می آورید آن را بسوزانید. وقتی شما پشت میز نشسته اید و تمایل به خوردن دارید معادله ای که برای حل آن سرسختانه می کوشید با شکست روبه رو می شود.
    توصیه ها:
    - در مورد وعده های بین غذایی دقت کنید: بیشتر ما در حالی که پشت میز نشسته ایم تمایل به خوردن داریم. اگر شما یکی از این افراد هستید آماده باشید. در کنار خود، غذاهای سالم داشته باشید تا مجبور به خرید مواد غذایی آماده از بیرون نشوید. مواد خوراکی را در کنار خود نگهداری نکنید، بلکه آن را در جایی در یک قفسه دور از دسترس خود قرار دهید.
    - بنوشید: به همین ترتیب اگر آب در دسترس شما باشد، به راحتی تا پایان روز ?-? لیوان آب مصرف می کنید. بنابراین یک بطری یا لیوان آب تازه تمام روز در کنار خود داشته باشید.
    - برنامه ناهار: یک پیشنهاد این است اگر می توانید جلوی اشتهایتان را بگیرید و نیمی از ناهار خود را حدود ساعت ?? و نیمی دیگر را حدود ساعت ?-? بخورید.
    پیشنهاد دیگر این که از غذایی که خیلی دوست ندارید استفاده کنید تا اشتهای شما برانگیخته نشود و باز یک پیشنهاد دیگر این که غذای خود را از منزل به محل کار ببرید.
    - حرکت کردن: اگر ?? دقیقه هم فرصت دارید سعی کنید در این زمان ورزش کنید. هر وقت که می توانید بلند شوید و حرکت کنید. سعی کنید ناهار خود را در جایی دورتر از محل کار خود بخورید و به جای رانندگی راه بروید.
    به جای اینکه به همکاران خود
    e-mail بزنید یا تلفن کنید، حضوری با آنها تماس بگیرید، به جای آسانسور از پله ها استفاده کنید و تا می توانید خودروتان را دورتر از محل کار پارک کنید.

    نوع محیط کار منجر به شیوع کمردردهای شغلی شده است :
    مطالعات مختلفی در مورد شیوع دردهای ناشی ازاختلالات عضلانی و اسکلتی و عوامل مرتبط با آن در محیطهای کاری صورت گرفته که همگی موید تاثیر محیط کار و نحوه انجام کار بر بروز این دردها می‌باشد.
    ? ??درصد از ضایعات شغلی مربوط به درگیری سیستم عضلانی و اسکلتی و دردهای ناشی از آن است که "کمردرد" بیش از نیمی از آنها را تشکیل می‌دهد. بر اساس این تحقیق واقعیت‌های موجود از ضرورت پیشگیری، تشخیص به موقع و در نهایت درمان سریع و مناسب مشکلات عضلانی - اسکلتی حمایت می‌کنند. انجام مطالعات گسترده و در عین حال منسجم اپیدمیولوژیک جهت شناسایی ریسک فاکتورهای فردی و شغلی و بر اساس آن طراحی مناسب محیط کار و ارایه برنامه‌های پیشگیری ضروری هستند. بر پایه این تحقیق با وجود اینکه کار نقش مهم و ضروری در پیشرفت یک جامعه دارد اختلالات وابسته به کار از پیامدهای زیان آور آن می‌باشد. صدمات ناشی از کار علل عمده غیبت کارکنان و از دست رفتن ساعات کاری است که می‌تواند حاصل ضعف بهداشت شغلی و آموزش افراد باشد.
    برآوردها نشان می‌دهند مشکلات عضلانی و اسکلتی در محیطهای کاری به دلایلی همچون تغییر در ماهیت انجام کار، افزایش سن کارگران نیروی کار و افزایش تعداد زنان شاغل در حرفه‌های دستی و کامپیوتر رو به افزایش است
    پشت میز نشینان از ورزش و استراحت در بین ساعات کار غفلت نکنند.
    نشستن طولانی مدت جلوی کامپیوتر
     هر نیم ساعت از جا بلند شوید و حرکات کششی ملایمی را انجام دهید.
    کف پاهایتان را مستقیم روی زمین بگذارید ، آنها را بصورت ضربدری قرار ندهید ، و ترجیحا از زیر پائی مناسب استفاده کنید .
     از بالا نگه داشتن دستهایتان روی کیبورد کامپیوتر خودداری کنید تا از کشش بیش از حد و نا بجا روی دست ها و شانه جلوگیری کرده باشید.
    مراقب تشعشعات نورانی مونیتورتان باشید. از قانون بیست ها استفاده کنید : هر بیست دقیقه یک بار به جائی دور در فاصله ی بیست فوتی ( دوردست ) نگاه کنید و بیست بار پلک بزنید .
     از حرکات تند ، خشن و غیر اصولی گردن خودداری کنید.
     در زمان کار با کامپیوتر سر و بدن خود را روی کیبورد خم نکنید .
     از صندلی مناسب دسته دار استفاده نمائید و به پشتی صندلی تکیه دهید.
     حرکات کششی گردن و کمر را در طول روز و بطور مرتب انجام دهید.
     سر خود را در فاصله ی مناسبی از مونیتور نگه دارید و از نزدیک کردن بیش از حد خود به مونیتور اجتناب کنید.
     خصوصا در زمان کار با لپ تاپ در وضعیت های نامناسب قرار نگیرید ، حتما از میز مخصوص و صندلی های استاندارد استفاده نمائید.

     



  • کلمات کلیدی :
  • نظرات شما ()

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • * نام و نام خانوادگی :
    * آدرس ایمیل:
    موضوع پیام:
    *پیام:

    فرم تماس از پارس تولز

    Persian Websites Directory